Winkelmandje
 

Uw huis laten schilderen?

Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent!

Tegelvloer lijm

Uw badkamer betegeld?

Wij bieden een totaaloplossing.

Schilderwerk

Wij gaan pas weg...

Als het écht af is.

Verbouwen of renoveren?

Oriënteert u zich op de uitvoer van uw plannen voor een verbouwing of renovatie?
Wat zijn de mogelijkheden, met welke (duurzame)producten, hoe is de begeleiding geregeld?
Wij zijn u graag van dienst met topkwaliteit en een inzichtelijke offerte.

Neem contact met ons op

Verbouwing

Eindelijk dan de nieuwe badkamer, de uitbouw of dakkappelen? Heeft u plannen om uw huis of bedrijfspand te verbouwen of te renoveren? Schakel Hendrikse Onderhoud in voor vakkundig advies over de werkzaamheden, materialen en deskundige uitvoering.

Metsel/voeg/tegel/stucwerk

Met het netwerk van Hendrikse weten wij voor ieder project de juiste vakman uit te kiezen die ook qua uitvoer van de werkzaamheden naadloos in de planning past.

Elkin Hendrikse Superservice

Superservice

Dat bied ik de mensen of het nou een woonhuis of een bedrijfspand is.

Zodra ik het project onder handen heb zit het in mijn hoofd en vingers en zijn de werkzaamheden gestructureerd ingedeeld.  Mijn klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, makelaars, vastgoedmaatschappijen, beheersmaatschappijen en woningbouwverenigingen. We werken samen met een aantal vaste leveranciers van materiaal van topkwaliteit. Datzelfde geldt voor het tekenwerk voor de aanvraag van uw vergunningen.  Ik vind het fijn om een mooi product voor de klant te realiseren en te merken dat de klant heel tevreden is. Het is geweldig werk ook dankzij de diversiteit: schilderen, grof sloopwerk met prachtig resultaat na de verbouwing of keukens installeren. Wij gaan voor goud en gaan pas weg als het perfect is.

~ Elkin Hendrikse

Een klant aan het woord

"Ik heb Hendrikse Onderhoud ingeschakeld voor de volledige verbouwing van een villa. Dit bedrijf heeft alle voorkomende werkzaamheden (fundering, metselwerk, tegelwerk, stucwerk en schilderwerkzaamheden) uitstekend uitgevoerd.  Zij bleken ook zeer flexibel te zijn en oplossingsgericht te werken. Het resultaat was ernaar. Zeer aan te bevelen bedrijf!"

– J.A. de Zeeuw, mediaondernemer Almere

Schilderwerk

Hendrikse heeft jarenlange ervaring met schilder- en spuitwerk van diverse objecten, binnen en buiten.
Uw kozijnen of deuren, plafonds en het afwerken van wanden.

Schilderwerk Binnen

Verfraaiing van het interieur

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Wilt u een andere uitstraling en sfeer? Hendrikse Onderhoud verandert uw interieur met de modernste middelen en technieken volgens de laatste trends én volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het interieur van een huis.


Onderhoud aan uw pand/woning

Onderhoud is óók noodzakelijk. Het schilderwerk beschermt immers uw hout- en muurwerk. Gevelkozijnen blijven namelijk langer goed als deze regelmatig worden bijgeschilderd.

Schilderwerk Buiten

Periodiek onderhoud is noodzaak

Het schilderwerk buiten heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen.

Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien nodig wordt dat eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Niks is zo belangrijk als een goede basis!

Slimme kostenbesparing

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenverfwerk lijdt daaronder. Ook veel andere materialen van het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen zijn dan meer behandelingen noodzakelijk. Dat kan een kostbare zaak worden. Geld dat u kunt besparen dankzij periodiek buitenschilderwerk.

Periodiek buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Repair-care

Repair-care Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Hendrikse Onderhoud is gecertificeerd om Repair-care houtreparaties/-renovaties uit te voeren. De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.