Menu
https://www.hendrikseonderhoud.nl/nl/over-ons
 

Over Hendrikse Onderhoud

Elkin aan het woord...

Ik startte de projecten meestal alleen en grotere projecten samen met collega’s. De werkzaamheden bij het bouwbedrijf omvatten de fundering tot de nok. Door de veelzijdigheid in werkzaamheden, ben ik allround vakman geworden. De laatste jaren veel ervaring verkregen in het schildersvak. De projecten variëren van een simpele deur tot aan monumentale panden, van lantaarnpalen tot aan het onderhoud van hotelkamers. Ik ben een perfectionist, wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken. Ik lever niet eerder een project op totdat elke centimeter perfect is.

Gebroeders de Rooij (7 jaar)

Praktijkervaring, 7 jaar, bij Gebr. De Rooij te Eemnes met diverse praktijkcursussen o.a. gediplomeerd all round metselaar.

 ‘Hendrikse heeft zich door de jaren heen, dankzij de diversiteit in onze werken, alle disciplines meester weten te maken. Hij was breed inzetbaar en een gewaardeerde werknemer.’
– Ton de Rooij, Directeur Gebroeders de Rooij Bouw & Installatiebedrijf


Schildersbedrijf Van Aalderen

Jarenlange werkervaring bij schilderbedrijf Van Aalderen, diverse schildercertificaten en cursussen houtrot behandeling.

‘Een ervaren vakman. Opvallend is de veelzijdigheid van Hendrikse en zijn zelfstandigheid. Regelt zelf de contacten met de klant en rijdt nog even langs als er toch nog iets onduidelijk is, die super service zit gewoon in hem. Gouden handen die vent.’
William van Aalderen, directeur van Aalderen Onderhoud

Sitemap | Website door CM SpecialistHendrikse Onderhoud